3 Varianten Medicinale Wietolie legaal verkrijgbaar.

Vanaf begin juni 2015 is er de CBD- wietolie (verhitte vorm van het soortje Bedrolite) beschikbaar, er zijn er inmiddels 2 bijgekomen van de Bediol en Bedica

verkrijgbaar op recept arts, magistrale bereiding. Het begin is gemaakt, een jaar nadat we zijn begonnen als stichting en dit aangekaart hebben. Als er ook nog andere soorten wietolie of cannabistinctuur nodig zijn, geef dit dan ook aan, dan kan de apotheek hier mee aan de slag! Des te meer aanvragen, des te sneller zullen de ontwikkelingen gaan. Laat ook vooral weten voor welke aandoeningen uw het gebruikt.

Dit hebben wij te horen gekregen bij het CIBG, bij onze derde bijeenkomst. Op de eerste bijeenkomst is hier een en ander door in werking gezet, door o.a. ook recept magistrale bereiding aan te vragen via de arts, de apotheek is er toen mee aan de slag gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *